Atelier
Catharina Ramaekers
Heugemerstraat 267
6229 AR Maastricht
+31 (0)43 34 34 139
+31 (0)6 50 692 187

Home  >  Contact  >  Prijzen & garantie

Prijzen

Bij verstrekking van een persoonlijke opdracht kan in een eerste gesprek het budget onderwerp van gesprek zijn. Vaak kan een indicatie van de kosten worden gegeven vanuit het bespreken van uw wensen of kan kort na dit gesprek offerte worden gegeven. In het verstrekken van de kosten zijn we altijd overzichtelijk en compleet.

Een persoonlijk gedenkteken hoeft niet duurder te zijn dan een standaard grafmonument van een steenhouwerij.

 

In onze galeriewinkel staan de prijzen bij de beelden vermeld, zowel in de galeriewinkel zelf als op de website. Doordat deze vaak in een kleine oplage, zonder persoonlijk ontwerpproces zijn gemaakt, zijn deze lager geprijsd dan de beelden in opdracht.

Garantie

Voor het gehele traject garandeert ons atelier u een betrouwbare en vakkundige uitvoering. Uiteraard voldoen de gedenktekens aan de eisen van de begraafplaats, (wij verzorgen ook de vergunningsaanvraag) funderingstechniek, duurzaamheid, constructie en kwaliteit. Graag verwijzen we u naar onze leveringsvoorwaarde.

Verzekeringen

Er zijn verschillende verzekeringsmaatschappijen die het u mogelijk maken om het gedenkteken te verzekeren. Op verzoek kunnen wij u namen van verzekeraars doen toe komen.